Video: Roberto Baggio

Please follow & like us :)

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://revistadefotbal.ro/2016/02/18/video-roberto-baggio">
Twitter

Roberto Baggio-1000x1000

Prima data l-am vazut pe Roberto Baggio jucand, in partida Italia-Cehoslovacia la mondialul din 90′, cand a marcat unul din cele mai frumoase goluri ale turneului. De atunci m-a fermecat, meci de meci, indiferent unde a jucat, la Juventus, Inter, Milan, Bologna, Brescia sau in tricoul Squadrei Azzura, pana cand s-a retras din activitate. A fost unul dintre jucatorii care mi-au facut copilaria mai frumoasa, fotbalistic vorbind si indiferent de ce minuni fac geniile de astazi, sau de ce vor face altii in viitor, Il Codino Divino va ramane unul dintre fotbalistii mei preferati. Astazi, poate cel mai mare jucator italian din istoria fotbalului implineste 49 de ani.

Roberto Baggio a castigat in Balon de Aur, si-a condus echipa de club spre castigarea Cupei UEFA, iar in 1994, sub soarele arzator al Americii, a purtat nationala Italiei spre finala, unde chiar el a ratat penalty-ul decisiv impotriva Braziliei, fiind inger si demon pentru Squadra Azzura. Din pacate, o mare nedreptate i s-a facut in momentul plecarii de la Juventus, ratand astfel sansa de a castiga UCL, trofeu care ii lipseste din palmares. A ramas in ochii si inima microbistilor de fotbal ca un adevarat artist, un vrajitor, de care balonul asculta cu sfintenie.
Sa vedem un videoclip cu Roberto Baggio, in care efectiv ne incanta si indiferent de simpatiile pentru o echipa sau alta, nu ne poate lasa indiferenti. LA MULTI ANI, ROBERTO BAGGIO !!!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*